Ciulama de pui cu ciuperci

  Ingrediente:
  • ciuperci proaspete
  • carne de pui
  • faina
  • o lingura de ulei
Mod de preparare:

Se curata si se spala ciupercile, apoi se pun la fiert. Intr-o cratita, separat, se pune la fiert carnea de pasare (spalata in prealabil). Atentie! Nu aruncati apa la final. Cand au fiert ciupercile si carnea se taie cubulete.
Intr-o cratita se pune o lingura de ulei si, cand se incinge, se adauga in ploaie, faina. Odata rumenita aceasta (capata culoarea galbuie), se adauga pe rand cate un polonic de supa ba de la ciuperci, ba de la carnea de pui. Pana se obtine consistenta dorita. Nu uitati sa amestecati frecvent pentru ca altfel riscati sa se lipeasca si sa se arda. Inainte de a opri focul, se adauga in compozitie carnea si ciupercile si se mai lasa sa dea in doua clocote.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard