Macaroane cu branza

Ingrediente :

  • un pachet de macaroane
  • zarah [2-3 linguri - depinde de cantitate]
  • branza [sarata]
Mod de preparare:

Eu fac de obicei jumatate de pachet de macaroane. Le rup pe jumatate si le pun in apa care clocoteste. Nu conteaza cata apa, oricum le scurgi. In timp ce fierb, trebuiesc mestecate destul de des pentru ca se lipesc. Se scot si se lasa in sita la scurs.
Se piseaza cu furculita o bucata de branza. Repet : ingredientele se adauga dupa gust. Unora le place sa puna mai multa branza, altora mai putina. La fel se intampla si cu zaharul. Eu pun mai mult zahar, pentru ca imi plac mai dulci :)
Se amesteca macaroanele cu branza si cu zahar. Se mai poate adauga esenta de rom sau scortisoara [le dau un gust aparte].

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More