Mazare cu pui

Ingrediente:

  • o punga de mazare congelata
  • o ceapa
  • un morcov
  • bulion
  • carne de pui
  • patrunjel
  • delikat
Mod de preparare:
Se curata si se spala legumele. Se toaca marunt. Carnea se spala si ea. Se pun trei-patru linguri de ulei in cratita si se calesc ceapa si morcovul. Cand s-au rumenit, se adauga carnea (aceasta se poate praji inainte sau se poate lasa un pic la rumenit cu legumele). Cand aceasta a capatat o culoare alba, se pune apa (de preferat calda) pana la nivelul puiului si delikat.
Se lasa la fiert aprox 10-15 min, apoi se adauga mazarea. Cand aceasta este aproape fiarta, se pune bulionul si se mai lasa cam 10min pe foc. Se opreste si se presara verdeata tocata marunt.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More