Cata's
Mancare de cartofi cu kaizer
by
Cata
in
afumatura
,
bucatarie
,
ceapa
,
ingrediente
,
kaizer
,
mancare
,
mancare de cartofi
,
mod de preparare
,
usturoi
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Pagini
Home
Despre carne - cea mai bună legumă
Carnea de pasăre
Carnea de mânzat
Carnea de porc
Carnea de miel
Carnea de cal, de iepure și de vânat
Metode de preparare a cărnii și sosurile aferente
Cauta
Popular
Maioneza
Reteta pe care v-o propun astazi nu este de post. Se face cu oua, asadar nu o recomand celor ce nu le consuma. Ca timp, maioneza nu necesita...
Musaca de cartofi cu carne tocata
Ingrediente: 1kg carne tocata; 10 cartofi taiati felii rotunde (ca chipsurile); 2 cepe tocate marunt; 2 morcovi tocati cubulete mici;...
Piftie de curcan
Unul din cele mai bune aperitive, din punctul meu de vedere, este piftia. Indiferent ca vorbim de cea de porc, cocos sau curcan, acest fel ...
Snitele din parizer taranesc
Ingrediente: 3-4 felii parizer taranesc (poate fi atat de pui cat si de porc) 2 oua 2-3 linguri faina ulei Mod de preparare: Se t...
Sarmale
Ingrediente: 1 kg carne tocata carne afumata - ceafa sau kaizer varza murata orez 1 ceapa 1-2 foi de dafin sare piper - macinat si ...
Gourmanzi:
Cata's Cuisine. Un produs
Blogger
.
Blog Archive
►
2022
(18)
►
iulie
(14)
►
aprilie
(4)
►
2021
(2)
►
noiembrie
(2)
►
2020
(5)
►
octombrie
(2)
►
iulie
(1)
►
mai
(1)
►
aprilie
(1)
►
2019
(6)
►
decembrie
(6)
►
2015
(2)
►
februarie
(2)
►
2014
(18)
►
aprilie
(9)
►
martie
(9)
►
2013
(110)
►
septembrie
(94)
►
mai
(3)
►
aprilie
(8)
►
martie
(1)
►
februarie
(1)
►
ianuarie
(3)
▼
2012
(117)
►
decembrie
(13)
►
noiembrie
(28)
►
octombrie
(2)
►
septembrie
(55)
►
aprilie
(6)
►
martie
(7)
▼
februarie
(4)
Mancare de cartofi cu kaizer
Pipote de pui cu smantana
Salata de ciuperci cu usturoi
Salata de vinete
►
ianuarie
(2)
►
2011
(11)
►
noiembrie
(11)
@templatesyard
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu