Mix de legume umplute

Ingrediente:
  • 6 ardei verzi
  • 4 gulii
  • 10 frunze de tei
  • 1 dovlecel
  • 300 g ciuperci
  • 250 g orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
  • marar
  • patrunjel tocat
  • bulion
  • 2 oua
  • 1 ceapa
Mod de preparare:
 Cureti ardeii, le scoti miezul guliilor, tai  dovlecelul in jumatate si le scoti miezul.Speli aceste legume, le scurgi si apoi cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei.Toci ciupercile sau le tai marunt si le calesti impreuna cu ceapa. Adaugi orezul si, dupa 5 minute, dai deoparte compozitia.Amesteci orezul cu ceapa si ciupercile tocate, cu ouale, verdeata tocata, sare, piper, cimbru, boia dupa gust.Speli frunzele de tei,  le oparesti in apa cu sare si le umpli cu amestecul de mai sus.
Compozitia ramasa o folosesti pentru celelalte legume.Faci capacele din felii de rosii, iar miezul legumelor il pui intr-o cratita mai mare, peste care asezi legumele umplute si sarmalele de tei. Desfaci bulionul in apa si il pui in cratita.
Dai totul la cuptor pentru 45 de minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard