Rulada cu cacao

Ingrediente:

  • 500 g faina alba
  • 125 g lapte
  • 2 oua
  • 1 pachet praf de copt
  • 125 g margarina
  • coaja rasa de la 1 lamaie sau de la 1 portocala
  • 3 linguri cacao foarte buna
Mod de preparare:

Cerni faina, pui laptele la incalzit si, dupa ce s-a incalzit pui in el margarina si zaharul. Adaugi apoi si praful de copt dupa ce l-ai dizolvat cu putina zeama de lamaie. Torni compozitia de lapte peste faina, adaugi sare, coaja de lamaie sau de portocala si framanti, adaugand treptat cele 2 galbenusuri si cele 2 albusuri batute spuma. Cand aluatul se desprinde de mana, il acoperi si il lasi 2 minute. Dupa ce a crescut intinzi aluatul pe masa, apoi il umpli cu cacao, il rulezi si il pui la copt timp de 40 minute.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More