Salata bulgareasca

Ingrediente:
  • 500 g cartofi
  • 250 g rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 castravete murat
  • 1 egatura ridichi
  • 3 oua
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita otet
  • masline
  • verdeata
  • sare si piper
  • 1 lingura maioneza
  • salata verde
Mod de preparare:

Cureti cartofii si ii pui la fiert. Fierbi ouale tari. Tai rosiile, castravetii, ridichiile, toate marunt si le amesteci intr-un bol mare. Tai marunt ardeii grasi si cepele. Amesteci bine toate. Adaugi si maslinele. Faci sosul din 3 linguri de ulei, o lingura de otet si adaugi o lingura de maioneza. Adaugi sare si piper dupa gust si ornezi cu frunze de salata verde.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard