Supa finlandeza

Ingrediente:
  • 200 g fasole verde
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 conopida mica
  • 1 morcov
  • 200 g spanac
  • 100 g unt
  • 1L lapte
  • 1 lingura de faina
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1,5L apa
  • sare
  • piper
Mod de preparare:

Cureti zarzavatul, il speli, il tai in bucatele, iar conopida o desfaci in buchetele si spanacul il maruntesti fideluta. Pui toate legumele la fiert in apa clocotita cu sare si lasi sa fiarba timp de 30 de minute. Separat, desfaci o lingura de faina in lapte si torni amestecul peste legume. Pui si untul si mai lasi sa fiarba putin. Opresti focul si adaugi patrunjel tocat si piper dupa gust.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard