Ciorba de fasole cu legume

Ingrediente:
  • 350 g fasole alba uscata
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 1 dovlecel
  • 1 telina mica
  • 500 ml bulion
  • verdeata
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
Mod de preparare:

Alegi fasolea, o speli si o lasi la inmuiat 4 ore, sau de pe o zi pe alta.  Legumele spalate le cureti si le tai marunt, le calesti in ulei cat sa se inmoaie, apoi adaugi apa. Separat, fierbi fasolea, schimband apa de 3-4 ori. Dupa ce a fiert, iei vasul de pe foc, scurgi fasolea de apa si o pui in oala impreuna cu legumele. Potrivesti gustul de sare si piper si adaugi bulionul. Lasi ciorba sa dea in cateva clocote, iei oala de pe foc si presari verdeata tocata marunt.

* reteta pentru post

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard