Ciuperci la cuptor umplute cu spanac

Ingrediente:
  • 10 ciuperci mari
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 200 g spanac
  • 2-3 catei usturoi verde
  • verdeata
  • 150-200 g cascaval de post (optional)
Mod de preparare:

Speli ciupercile, le indepartezi piciorusele si le pui la cuptor intr-o tava unsa, dupa ce ai picurat in fiecare ciuperca cate un strop de ulei. Lasi la cuptor sa se inmoaie. Cureti spanacul si il toci daca este proaspat sau il pui direct pe foc intr-o tigaie, daca este congelat, cu o lingura de ulei si 2 de apa. In spanacul scazut, adaugi usturoiul feliat, verdeata si piciorusele ciupercilor tocate.
Tii pe foc pana se leaga compozitia. Umpli cu ea ciupercile. Peste fiecare ciuperca pui o  feliuta de cascaval de post. Dai totul la cuptor 15-20 de minute.

* reteta pentru post

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard