Salata de fasole si andive

Ingrediente:
  • 500 fasole boabe
  • 3 andive mari
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 300 g rosii cherry
  • 3 fire patrunjel
  • 2 linguri otet
  • sare si piper
Mod de preparare:

Pui fasolea la inmuiat pentru o noapte. Dimineata scurgi apa si fierbi boabele de 3 ori cantitativ, aruncand de fiecare data apa in care fierb boabele, pana devin moi. Scurgi bine boabele de apa in care au fost si le pui intr-o salatiera. Intr-un castron, faci un sos vinegreta cu ulei, putina sare, apa si otet.
Speli si tai marunt andivele si le pui in salatiera peste boabele de fasole. Adaugi si rosiile spalate, ceapa taiata solzisori si patrunjelul. Amesteci bine totul si potrivesti gustul de sare si piper.

* reteta pentru post

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard