Salata de oua fierte

Ingrediente:
  • o paine neagra tip bagheta
  • 7 oua
  • 150 g cascaval
  • 300 ml ulei
  • 1 ardei iute
  • sare
  • marar pentru decor
Mod de preparare:

Pune la fiert 6 oua si tine-le pe foc 10-12 minute, ca sa iasa tari. Dupa ce au fiert, pune un gaslbenus intr-un bol, iar pe celelalte lasa-le de-o parte. Adauga un galbenus crud, sare si incorporeaza uleiul putin cate putin, amestecand energic. Adauga cascavalul taiat in cubulete si restul de galbenusuri zdrobite. Potriveste de sare. Intre timp, taie bagheta in felii si frige-le la cuptor. Dupa ce s-au rumenit, scoate-le si pune pe fiecare felie cate o lingura din compozitia  de maioneza si cascaval. Pe fiecare felie, aseaza cate un sfert de ou fiert si decoreaza cu marar si ardei iute taiat in rondele fine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard