Pasca fara aluat

Ingrediente:

  • 1 pachet de praf de copt
  • 3 linguri de faina
  • 2 lingurite de vanilie
  • 500 g branza de vaca
  • 6 linguri de zahar
  • 125 g unt
  • 6 oua
  • 50 g stafide inmuiate in coniac
  • 1 lamaie
Mod de preparare:

Amesteca bine galbenusurile cu jumatate din cantitatea de unt. Adauga apoi zaharul, branza de vaci, vanilia si faina. Amesteca-le din nou si adauga si praful de copt stins in zeama de lamaie, albusurile de la oua batute spuma, stafidele si coaja de lamaie rasa. Pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si coace-o la foc mediu aproximativ 30 de minute.
Pasca fara aluat se serveste rece, decorata cu stafide si zahar pudra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More