Ceapa umpluta cu carne

Ingrediente:
  • 2 cepe mari;
  • 1 lingura de ulei de soia 
  • 1 praz;
  • 1/2 ardei rosu;
  • 150 g carne de vita macra;
  • 1 varf de cutit de ardei iute tocat;
  • 150 g mozzarella.
Mod de preparare:

Se taie ceapa în cruce , apoi, cu ajutorul unei linguri, se curăţă de miez, păstrând marginile sferei tari. Se aranjează ceapa într-un vas termorezistent şi se coace 15 minute la 220 grade cu puţin ulei de soia. Se scoate şi se pune deoparte.
Se taie prazul şi sii se trage la tigaie cu ulei şi piper până se face auriu. Se lasă să se racească. Apoi, se combină legumele cu camea de vită. Se condimentează cu piper şi se amesteca bine. Se umple ceapa scobită cu amestecul rezultat.
Deasupra, se pune mozzarella. Şi se bagă la cuptor 30 minute la foc mediu, până când “capacele” de mozzarella se rumenesc frumos. Se servesc imediat, calde.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard