Cupcakes cu miere

Ingrediente:

  • 75g faina;
  • o lingurita praf de copt;
  • 40g unt;
  • 150g zahar pudra;
  • un ou;
  • 2 linguri miere fluida;
  • 80ml lapte;
  • un praf sare;
  • 25g unt;
  • 3 linguri zahar;
  • o lingura apa;
  • 3 linguri lapte;
  • o lingura smantana;
  • 100g nuci sfaramate;
  • un albus;
  • un praf sare;
  • o lingura zahar.
Mod de preparare:

Pentru sos, într-o crăticioară se topesc untul, zahărul ÅŸi apa. Când amestecul a ajuns la culoarea maro, se trage de pe foc ÅŸi se adaugă laptele ÅŸi smântână. Separat, untul moale se freacă cu zahă­rul pudră ÅŸi oul până ce se obÅ£ine o cremă omogenă. Apoi se adaugă laptele si mie­rea si, după omogenizare, se pune făina amestecată cu praful de copt si sarea. Formele de brioÅŸe se umplu pe 3/4 ÅŸi se coc 12 minute. Pentru bezea, se bate albuÅŸul cu un praf de sare si, după ce a devenit spumă, se adaugă zahărul. Se ornează briosele cu bezea, se toarnă sosul de caramel si se presară cu nuci.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard