Gogosi cu iaurt

Ingrediente:

  • 2 oua;
  • 4 linguri zahar;
  • 1 lingurita bicarbonat;
  • 400ml iaurt;
  • jumatate lingurita esenta de vanilie;
  • 1 lingurita zahar vanilat;
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie;
  • faina;
  • ulei pentru prajit.
Mod de preparare:

Bateti ouale cu zaharul si cand acesta s-a dizolvat adaugati iaurtul, putina sare, bicarbonatul, coaja de lamaie, zaharul vanilat si atata faina cata este necesara pentru obtinerea unei compozitii fluide, mai groase. Puneti mai mult ulei intr-un vas, la foc potrivit. Cand este cald, luati cu lingura din compozitia pregatita si turnati in ulei. Prajiti gogosile pe toate partile, apoi scoteti-le pe servetele. Presarati-le cu zahar praf inainte de servire.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard