Rulouri de vitel cu ton si broccoli

Ingrediente:
  • 400g muschi de vitel;
  • 200g ton;
  • 4 linguri ulei de masline;
  • 1 rosie;
  • 1 ardei gras;
  • 1 ceapa;
  • 8 crengute de rozmarin;
  • sare, piper;
  • boia iute.
Mod de preparare:

TăiaÅ£i muÅŸchiul în 8 felii subÅ£iri. BateÅ£i carnea cu ciocanul de ÅŸniÅ£ele pentru a o subÅ£ia. CurăţaÅ£i legumele ÅŸi tăiaÅ£i-le în cubuleÅ£e. CăliÅ£i-le în 2 linguri ulei, adăugaÅ£i sare, piper ÅŸi boia. AdăugaÅ£i tonul tăiat în cubu­leÅ£e. (EliminaÅ£i cu atenÅ£ie toate oasele de peÅŸte).
Lăsaţi vasul 15 minute la foc potrivit, amestecând din când în când, apoi opriţi focul. întindeţi feliile de viţel pe masă, puneţi cu o lingură amestec de legume cu ton, deasupra aşezaţi o crenguţă de rozmarin şi rulaţi carnea cât maii strâns.
Prindeţi rulourile cu scobitori şi apoi prăjiţi-le în ulei pe toate părţile. Serviţi-le calde cu legume fierte şi cu sosuri iuţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard