Friptură de miel

Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel;
  • 3-4 căței de usturoi;
  • 3-4 cepe roșii;
  • sare, piper;
  • boia, muștar;
  • 1 pahar de vin roșu;
  • 1 pahar de apă;
  • ulei, rozmarin.
Mod de preparare:

Tai carnea de miel în bucăți potrivite, o speli și o lași să se scurgă de apă. Prepari un sos din 3-4 linguri de muștar, boia, un pahar de vin roșu, un pahar apă, sare, piper, rozmarin și puțin ulei. Dai carnea prin sos, o așezi în tavă, pui usturoiul și 3-4 cepe roșii sau albe (tăiate în 4) printre bucățile de carne. Acoperi tava cu hârtie pergament și o dai la cuptor pentru 2 ore.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard