Salata de beouf

Ingrediente:
  • 4-5 cartofi
  • 4-5 morcovi
  • o cutie de ciuperci
  • 3-4 oua
  • o mana de masline
  • ulei
  • zeama de a o lamaie
  • sare
  • 2 linguri de mustar
  • un piept de pui
  • un borcan de gogosari murati
  • un borcan de castraveti murati
Mod de preparare:

Se fieb legumele (cartofii si morcovii), pieptul de pui si ouale. Intre timp se toaca patratele gogosarii si castravetii. Cand s-au racit legumele fierte, ouale si pieptul de pui se curata si se toaca si ele.
Se pun toate intr-un bol (ceva mai mare ca sa aiba loc si sa le mai si puteti amesteca). Recapitulam ingredientele pe care trebuie sa le aveti in castron pana acum: cartofi, morcovi, piept de pui, oua, masline, gogosari si castraveti murati.
Intr-un alt castron se face maioneza. Adaugati peste ingredientele tocate in bolul mare si amestecati usor ca sa nu le zdrobiti. Ar fi de preferat sa va mai ramana un pic de maioneza pentru ornat.



p.s: Pozele sunt tot ale mele. La fel  si blogul mentionat pe ele :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard