- 1 farfurie adanca cu coaja alba de pepene verde
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 legatura de patrunjel verde si marar
- sare
- 50 ml ulei
- 200 g corcoduse
- 200 g smantana sau iaurt
Cureti ceapa si morcovul si le tai marunt. Le pui la fiert in 2L si jumatate de apa clocotita. In acest timp cureti pepenele de coaja verde si de miez, iar partea alba o tai in cuburi mici.
Cand morcovul este pe jumatate fiert, adaugi pepenele. Potrivesti ciorba de sare, adaugi uleiul, verdeata si acresti cu corcoduse.
Servesti ciorba cu smantana sau cu iaurt.
Cand morcovul este pe jumatate fiert, adaugi pepenele. Potrivesti ciorba de sare, adaugi uleiul, verdeata si acresti cu corcoduse.
Servesti ciorba cu smantana sau cu iaurt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu