Ciorba de perisoare

Ingrediente:
  • 400 g carne tocata
  • 2 linguri orez
  • 1 felie paine
  • 1 morcov
  • o telina mica
  • 1 ou
  • o legatura patrunjel
  • 2 cepe
  • o cutie rosii cuburi
  • bors, sare si piper
Mod de preparare:

Se fierb legumele tocate cuburi in 2L de apa (o ceapa, morcovul si telina). Se inmoaie in apa si se stoarce bine felia de paine. Apoi se amesteca intr-un castron urmatoarele: painea, carnea, orezul, o ceapa tocata marunt, 1/4 patrunjel tocat, sare, piper si ou.
Se uda mainile si se fac perisoarele. Se adauga peste legumele aproape fierte si se lasa la foc mare 15-20 min. Cand au fiert toate se adauga rosiile si borsul. Se mai da in cateva clocote, iar la final se opreste focul si se adauga restul de patrunjel tocat. Optional, se drege cu un ou batut care se adauga in oala dupa ce s-a oprit focul, amestecandu-se usor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard