- 1 coasta de porc
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 6-7 ciuperci proaspete
- 4 cartofi
- 1/2 varza dulce
- o mana de masline negre oparite
- patrunjel
- condimente pentru carne de porc
- foi de dafin
- piper
Cureti ceapa, o tai feii subtiri si o calesti in 3 linguri de ulei. Iei de pe foc si lasi de-o parte pana vei pregati restul legumelor. Cureti si speli morcovii. Daca folosesti morcovi mai mari ii tai felii subtiri, iar daca foosesti mai mici ii poti lasa intregi, dar in acest caz vei pune mai multi. Speli si cureti ciupercile, apoi le tai in 4. Cureti cartofii, ii speli si ii tai felii. Tai varza fideluta. Tai bucati coasta de porc. Intr-o tava, amesteci toate ingredientele mentionate mai sus, adaugi o cana de apa si piper sau alte condimente. Dai tava la cuptor si, cu 10 minute inainte de a opri focul, adaugi foile de dafin si maslinele. Cand este gata, aranjezi pe o farfurie legumele cu bucati de coaste peste care presari patrunjel verde tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu