Cata's
Cum sa tai o ceapa fara sa plangi
by
Cata
in
bucatarie
,
ceapa
,
cum sa
,
gordon ramsay
,
how to
,
idei
,
retete
,
tutorial
,
video
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Pagini
Home
Despre carne - cea mai bună legumă
Carnea de pasăre
Carnea de mânzat
Carnea de porc
Carnea de miel
Carnea de cal, de iepure și de vânat
Metode de preparare a cărnii și sosurile aferente
Cauta
Popular
Maioneza
Reteta pe care v-o propun astazi nu este de post. Se face cu oua, asadar nu o recomand celor ce nu le consuma. Ca timp, maioneza nu necesita...
Piftie de curcan
Unul din cele mai bune aperitive, din punctul meu de vedere, este piftia. Indiferent ca vorbim de cea de porc, cocos sau curcan, acest fel ...
Musaca de cartofi cu carne tocata
Ingrediente: 1kg carne tocata; 10 cartofi taiati felii rotunde (ca chipsurile); 2 cepe tocate marunt; 2 morcovi tocati cubulete mici;...
Snitele din parizer taranesc
Ingrediente: 3-4 felii parizer taranesc (poate fi atat de pui cat si de porc) 2 oua 2-3 linguri faina ulei Mod de preparare: Se t...
Supa de dovlecei a la grec
Ingrediente: 1 dovlecel; 1 ceapa; 1 ardei gras; 1 morcov; 1 radacina de patrunjel / pastarnac; 2 linguri de orez; 2 galbenusuri; 200g smant...
Gourmanzi:
Cata's Cuisine. Un produs
Blogger
.
Blog Archive
►
2022
(18)
►
iulie
(14)
►
aprilie
(4)
►
2021
(2)
►
noiembrie
(2)
►
2020
(5)
►
octombrie
(2)
►
iulie
(1)
►
mai
(1)
►
aprilie
(1)
►
2019
(6)
►
decembrie
(6)
►
2015
(2)
►
februarie
(2)
►
2014
(18)
►
aprilie
(9)
►
martie
(9)
►
2013
(110)
►
septembrie
(94)
►
mai
(3)
►
aprilie
(8)
►
martie
(1)
►
februarie
(1)
►
ianuarie
(3)
▼
2012
(117)
►
decembrie
(13)
►
noiembrie
(28)
►
octombrie
(2)
▼
septembrie
(55)
Tiramisu cu visine
Ghiveci cu ulei
Dovlecei umpluti
Chiftelute de vinete cu branza
Supa de fasole verde
Ciorba de perisoare
Galuste cu prune
Cum sa fierbi pastele corect
Spaghete mediteraneene
Coasta de porc cu legume la cuptor
Salata bulgareasca
Cartofi frantuzesti
Supa greceasca de linte
Gaina macedoneana
Tort vegetarian de conopida
Parjoala dietetica la cuptor
Cum se portioneaza un pui intreg
Cum se face maioneza
Cum se inabuseste orezul
Cum sa tai o ceapa fara sa plangi
Supa de visine
Salata de mere cu iaurt
Rosii umplute cu fasole verde
Ciorba de cartofi
Tarta de capsuni
Pui cu mamaliga
Tort de inghetata
Quiche Lorraine
Ometa in 3 culori
Supa sanatoasa
Rulada cu cacao
Salata de fructe
Carnati imbracati
Tarta cu branza si cirese
Gem cu dungi
Oua umplute cu pateu
Musaca de cartofi
Salata de fasole verde
Dulceata de visine
Frigarui cu fructe
Prajitura cu caise si bezea
Compot de cirese
Varza invelita
Sote de mazare si piept de pui
Pui cu dovlecei rasi
Rulada de ton cu crema de masline
Fasole verde si cascaval ras
Sarmale cu frunze de tei
Aperitiv cu gulie si fasole boabe
Tocana de dovlecei
Vinete in lapte
Mix de legume umplute
Supa rece cu lapte praf si caise
Ciorba de pepene
Supa finlandeza
►
aprilie
(6)
►
martie
(7)
►
februarie
(4)
►
ianuarie
(2)
►
2011
(11)
►
noiembrie
(11)
@templatesyard
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu