- 4 dovlecei
- 4 linguri orez
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 4 rosii
- 1 legatura marar verde
- 200 g porumb boabe
- 3 linguri ulei
- sare si piper
Tai dovleceii in jumatati, pe lungime si le scoti miezul cu o lingura. Ai grija sa nu spargi dovlecelul. Fierbi orezul in apa cu sare, dupa ce l-ai spalat bine. Calesti in ulei ceapa, morcovul, o rosie, taiate marunt. Adaugi si miezul de la dovlecei tocat si boabele de porumb. Presari marar tocat si dupa ce legumele s-au inmuiat, iei amestecul de pe foc. Lasi sa se raceasca si adaugi orezul. Omogenizezi amestecul si umpli dovleceii. Deasupra umpluturii asezi felii de rosii pe care presari piper. Pui dovleceii intr-o tava la cuptor pentru 15 minute, dupa care, cand sunt gata, ii servesti calzi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu