- 500 g carne
- 1 ceapa
- 1 felie paine
- patrunjel verde
- 1 ou
- pesmet
- sare
Toci ceapa, dai carnea prin masina de tocat impreuna cu painea
inmuiata si stoarsa si amesteci apoi cu ceapa, oul si sare dupa gust. Carnea astfel preparata o pui pe un fund de lemn presarat cu pesmet si modelezi un sul. Pui
1 cratita de 2 kg cu apa sa fiarba si, cand clocoteste, pui un capac cu
dosul in sus, ungi cu ulei si pe el asezi sulul de carne sau dai o
forma rotunda, dupa dorinta. Introduci cratita in cuptorul
fierbinte, potrivesti focul sa nu fie prea mare si lasi sa se coaca
incet, ca sa se patrunda bine.
Cand a prins o crusta rumena peste tot, parjoala este gata. Poti servi parjoala atat rece, cat si calda.
Este dietetica pentru ca nu este prajita in grasime, ci este doar coapta. O poti pregati chiar si pentru copii, pentru ca e mai sanatoasa coapta astfel, decat prajita in ulei sau untura.
Cand a prins o crusta rumena peste tot, parjoala este gata. Poti servi parjoala atat rece, cat si calda.
Este dietetica pentru ca nu este prajita in grasime, ci este doar coapta. O poti pregati chiar si pentru copii, pentru ca e mai sanatoasa coapta astfel, decat prajita in ulei sau untura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu