- 1/2 kg mamaliga gata preparata
- 2 linguri cascaval ras
- 2 bucati piept de pui dezosat fara pielita
- 1/2 kg rosii cherry sau 1 conserva
- 1 catel usturoi tocat
- 2 oua batute spuma
- 3 felii bacon taiate fasii
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- frunze de patrunjel pentru decor.
Incingi cuptorul la 220 grade, pentru cine are cuptor cu gradatie sau la foc tare pentru un cuptor obisnuit.
Pregatesti o mamaliga tare pe care o lasi la racit. Dupa ce s-a racit, tai mamaliga felii, pe care le vei aseza pe fundul unei tavi unse cu unt. Pui pieptul de pui, presari cascavalul ras, adaugi rosiile, baconul si usturoiul.
Torni uleiul de masline si ouale, presari apoi sare si piper. Lasi tava la cuptor timp de 25 de minute pana ce puiul capata o crusta crocanta. Servesti acest preparat fierbinte, cu salata verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu