- 4 cutii mari de ton bucati
- 2-3 lamai
- sare
- piper
- 2 legaturi marar
- 80 g margarina
- 300 g masline verzi.
Desfaci bucatile de ton si le lasi sa se scurga intr-o sita. Pui tonul intr-un bol si torni peste el sucul de la 2-3 lamai. Amesteci totul.
Desfaci maslinele de samburi si le pui intr-un bol cu margarina. Pui si un praf de piper.Zdrobesti maslinele cu mixerul pana arata ca o pasta, apoi adaugi mararul tocat.
Separat, pregatesti o forma de chec si o tapetezi cu o hartie de copt. Torni primul strat de ton, pasta de masline si urmatorul strat de ton. Dai la rece 2 ore.
Scoti din forma si tai felii potrivite. Ornezi cu felii de lamaie si cu marar.
Desfaci maslinele de samburi si le pui intr-un bol cu margarina. Pui si un praf de piper.Zdrobesti maslinele cu mixerul pana arata ca o pasta, apoi adaugi mararul tocat.
Separat, pregatesti o forma de chec si o tapetezi cu o hartie de copt. Torni primul strat de ton, pasta de masline si urmatorul strat de ton. Dai la rece 2 ore.
Scoti din forma si tai felii potrivite. Ornezi cu felii de lamaie si cu marar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu