- 500 g carne tocata
- 2 linguri orez
- 2 cepe
- frunze tei
- 2 linguri suc de rosii
- ulei
- sare
- piper
- marar
- 1 felie de paine
- 1 cana de bors
- 1 cutie smantana.
Speli frunzele de tei, le tai coditele, apoi le oparesti. Treci carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, iar la sfarsit, pui si painea inmuiata si stoarsa bine. Amesteci impreuna cu orezul ales si spalat, sarea, piperul pisat si mararul spalat si tocat marunt.Faci sarmalele, le aranjezi intr-o cratita si le pui la fiert, la foc mic, impreuna cu apa si ulei. Cand sunt aproape gata, pui 1 cana de bors si sucul de rosii, apoi dai la cuptor pentru 30 de minute.
Cand sunt gata, servesti sarmalele cu smantana sau iaurt.
Cand sunt gata, servesti sarmalele cu smantana sau iaurt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu