Ingrediente:
• 2 bucati piept de pui fara os
•
800 g mazare gata curatata si fiarta
•
1 ceapa
•
1 morcov
•
100 ml ulei
•
1 lingurita zahar
•
1 legatura marar
•
sare
•
piper
•
smantana dupa gust
Mod de preparare:
Cureti ceapa si morcovul, le dai prin razatoarea cu gauri mici si le calesti impreuna cu pieptul de pui taiat fideluta.
Dupa 10 minute pui mazarea si adaugi mararul tocat marunt.
Poti servi cu smantana sau simpla.
Mai poti pregati mazarea si cu parizer sau carnati si mai poti condimenta cu usturoi si patrunjel.
Sote de mazare si piept de pui
Tags
# bucatarie
# carnati
zahar
By
Cata
Etichete:
bucatarie,
carnati,
ceapa,
idei,
ingrediente,
mazare,
mod de preparare,
piept de pui,
piper,
razatoare,
retete,
sare,
smantana,
sote,
ulei,
usturoi,
zahar
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu