Supa de fasole verde

Ingrediente:
  • 600 g fasole verde
  • 400 g carne de porc afumata
  • 400 g cartofi
  • 80 g bacon
  • 2 linguri de faina
  • 1ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • smantana si patrunjel verde
  • sare si piper
Mod de preparare:

Tii carnea afumata in apa rece cateva ore, apoi oo tai cubulete si o pui la fiert, intr-o oala cu apa. Cand devine moale, adaugi fasolea verde si cartofii curatati si taiati cubulete. Lasi sa fiarba totul 30 de minute. Separat, tai baconul marunt si il prajesti, iar in untura ramasa pui la calit ceapa taiata marunt si usturoiul pisat, impreuna cu doua linguri de faina. Torni in supa si lasi sa fiarba inca 5 minute. Cand e gata, servesti cu smantana si patrunjel verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard