Tarta cu branza si cirese

Ingrediente:
  • 200 g biscuiti
  • 200 g cirese proaspete
  • 5 linguri sirop de cirese
  • 500 g branza slaba
  • 1 cana de zahar
  • 1 lingura cu coaja de lamaie rasa
  • 2 linguri cu unt
  • 1 lingurita cu esenta de vanilie
  • 3 oua
  • jumatate lingurita cu sare
Mod de preparare:

Zdrobesti biscuitii, in bucati mai mari sa nu devina pudra si ii amesteci cu untul care a fost topit putin pe foc. Pui amestecul pe un platou si il dai la rece.
Branza o pui intr-un castron mare cu sarea, zaharul, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Amesteci bine, adaugi ouale si bati cu mixerul. Pui intr-un vas compozitia si o lasi pe foc mic 10 minute. Torni amestecul peste blat. Scoti samburii cireselor, amesteci ciresele cu siropul de cirese si torni totul peste tarta. Dai la rece pentru 4 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard