- 200 g biscuiti
- 200 g cirese proaspete
- 5 linguri sirop de cirese
- 500 g branza slaba
- 1 cana de zahar
- 1 lingura cu coaja de lamaie rasa
- 2 linguri cu unt
- 1 lingurita cu esenta de vanilie
- 3 oua
- jumatate lingurita cu sare
Zdrobesti biscuitii, in bucati mai mari sa nu devina pudra si ii amesteci cu untul care a fost topit putin pe foc. Pui amestecul pe un platou si il dai la rece.
Branza o pui intr-un castron mare cu sarea, zaharul, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Amesteci bine, adaugi ouale si bati cu mixerul. Pui intr-un vas compozitia si o lasi pe foc mic 10 minute. Torni amestecul peste blat. Scoti samburii cireselor, amesteci ciresele cu siropul de cirese si torni totul peste tarta. Dai la rece pentru 4 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu