- 100 ml ulei
- 1 kg varza
- 2 ardei grasi
- 4 l apa
- 100 g orez
- 1 legatura combinata de marar si cimbru
- 1/2 kg bulion
- 1 lingurita condiment vegetal
- 2 linguri faina
- 1 lingurita boia
- 100 g bulion + 100 ml apa
Pui uleiul la calit impreuna cu varza fideluta si ardeii tocati marunt. Dupa ce s-au calit bine, adaugi apa. Fierbi jumatate de ora, apoi adaugi orezul si verdeata. Mai lasi sa fiarba 15 minute dupa care adaugi bulionul (1/2 kg) si condimentul vegetal.
Separat, intr-o farfurie pui 2 linguri de faina alba, boiaua, 100 g bulion si apa, amesteci bine si torni amestecul peste ciorba. Mai lasi sa fiarba impreuna inca 10 minute.
* reteta pentru post
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu