- 1/4 varza
- 1 piept pui
- 1 ceapa
- 1 gogosar
- 1 telina mica
- 1 morcov potrivit
- 1 lingura bulion dizolvat in apa
- 1 lingura ulei
- sare
- 1/2 lingurita boia de ardei dulce
Cureti pieptul de pui, il speli si il prajesti repede in ulei incins. Adaugi doua cani de apa, lasi sa clocoteasca si inlaturi spuma cand este nevoie. Cureti ceapa si o tai cubulete, telina o dai pe razatoarea mare, morcovul il tai cubulete ca si gogosarul si le adaugi in cratita. Completezi cu apa si lasi sa fiarba la foc potrivit. Inlaturi frunzele de varza care nu sunt frumoasa, iar pe cele bune le tai fideluta si le adaugi in ciorba. Cand toate legumele au fiert, scoti pieptul de pui si il tai bucatele. Adaugi bucatelele de pui in ciorba, boiaua dulce si o lingura de bulion dizolvat in apa si lasi sa mai clocoteasca putin. La final adaugi marar tocat marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu