Snitel de ciuperci

Ingrediente:
  • 1 kg ciuperci cu palarie mare
  • pesmet (in post) sau 2 oua (in perioada de dulce)
  • 2 linguri de faina
  • sare, piper
  • 1 legatura de marar
  • ulei pentru gatit
Mod de preparare:

Speli ciupercile, le usuci si le presari cu sare si piper. Rupi piciorusele ciupercilor si le toci marunt. Bati ouale cu faina si pasta de ciuperci si adaugi sare si piper. Treci palariile ciupercilor prin ou (de dulce) sau prin pesmet (de post), si le pui la prajit in ulei incins cu tuguiala in sus. Cand s-au rumenit le intorci, iar restul de umplutura il torni in scobitura ca intr-o farfurioara. Acoperi ciupercile in tigaie si le prajesti la foc mic. Servesti snitelele de ciuperci cu marar tocat.

* reteta pentru post

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard