- 1 kg maruntaie de curcan
- 1 ceapa mai mare
- 1 morcov potrivit
- 1 pastarnac
- 1 ou
- 1/2 lingura orez.
Speli carnea cu apa rece, o pui la fiert si dupa cateva clocote iei oala de pe foc si arunci prima apa. Pui iar la fiert apa rece si, dupa ce a fiert pe jumatate, adaugi zarzavatul tocat marunt. Lasi sa fiarba bine zarzavatul, apoi pui si orezul. Adaugi 3-4 linguri de rosii (din conserva) tocate marunt si pui 2-3 cani de zeama de varza. Lasi sa fiarba si zeama de varza, apoi gusti de sare, mai pui daca mai e nevoie si bati oul. Cu furculita faci niste zdrente si le adaugi in ciorba cand fierbe bine. Adaugi leustean verde sau uscat si iei oala de pe foc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu