Friptura frageda

Ingrediente:
  • 500 g carne de porc (pulpa)
  • 500 g carne de pui (piept sau pulpa)
  • 1L vin alb
  • 1/2L apa
  • sare si piper dupa gust
Mod de preparare:

Pentru inceput, carnea de porc o prajesti doar un pic, iar carnea de pui o fierbi foarte bine. Apoi asezi betele de vita de vie (astfel incat carnea sa stea pe ele, dar sa nu atinga sosul de vin) peste care torni 1L de vin alb si 1/2L de apa. Apoi pui si carnea, dar nu trebuie sa pluteasca in sosul de vin. Carnea trebuie asezata in asa fel incat sa se abureasca si sa nu fiarba in acel sos. Deasupra carnii presari sare si piper dupa gust. Dupa terminarea acestor operatii inchizi cratita ermetic si o dai la cuptor pentru o ora, la foc mic. Servesti friptura cu cartofi copti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard