Pomana porcului

Ingrediente:
  • 500 g ceafa
  • 300 g ficat
  • 3 capatani de usturoi
  • 1 ceasca vin alb
  • 500 g splina
  • 200 g sorici
  • piper, sare, paprica
  • 6 oua
  • 500 g fleica
  • 200 g rinichi
  • 50 g untura
  • 6 bucati de telemea
Mod de preparare:

Speli carnea si o tai toata cuburi (imbucaturi), apoi o piperezi. Incingi untura, pui boiaua si adaugi carnea. O lasi sa se prajeasca. Cureti usturoiul, il pisezi si faci o pasta, apoi o diluezi cu putina apa. Cand e gata carnea, sarezi si torni mujdeiul si vinul si mai lasi 10 minute sa sfaraie pe foc. Servesti cu un capac de ou ochi si cate o bucata de branza pentru fiecare mesean.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard