- 1 piept de pui
- 300 ml ulei pentru prajit
- 100 g pesmet
- 2-3 linguri faina
- 3 oua
- 2 catei de usturoi
- patrunjel
- boia
- sare, piper
Spala piptul de pui si curata-l de grasime. Taie-l in cubulete. Sareaza-le, unge-le cu usturoi si tine-le 10 minute la frigider. Intr-un bol, bate ouale cu sare si piper.
Pe o farfurie intinsa, pune faina amestecata cu boia dulce, iar pe alta, pesmetul. Scoate carnea din frigider si trece bucatile prin faina, apoi prin oul batut, iar la final prin pesmet.
Incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca. Adauga bucatile de pui si lasa-le in jur de 6 minute, ca sa capete o crusta aramie. Scoate-le pe un servet absorbant si serveste-le calde. Pentru un gust picant, adauga un praf de chilli.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu