- 1 pulpa de miel
- 1 lamaie mare
- 200 g arpagic
- 1 cutie rosii decojite
- 1 lingurita boia dulce
- cateva frunze de tarhon
- busuioc
- 4 catei de usturoi
- ulei de masline
- patrunjel
- sare si piper
Mod de preparare:
Speli pulpa de miel, o freci bine cu lamaia si presari putina boia dulce. Amesteci bine frunzele de tarhon si busuioc, tocate marunt, cu usturoiul zdrobit, sare, piper si circa 6 linguri de ulei de masline. Asezi pulpa intr-o tava si o stropesti cu amestecul de condimente. Dai tava la cuptor si o lasi pana se fragezeste carnea. Din cand in cand stropesti carnea cu sosul format in tava. Spre final, adaugi arpagicul (curatat) si rosiile zdrobite. Presari apoi patrunjelul si servesti mancarea cu garnitura de cuscus.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu