- 500 g aluat foietaj
- 400 g piept de pui
- 4 cepe rosii
- 5-6 fire cimbru verde
- 50 ml ulei masline
- 1 lingurita oregano
- sare si piper
Mod de preparare:
Curatati pieptul de pui de pielite si tendoane, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu servetele. Incingeti intr-o tigaie uleiul de masline si prajiti pieptul de pui taiat in feliute pana cand incepe sa se rumeneasca putin, apoi scoateti feliutele pe servetele si pastrati-le acoperite la cald. Curatati cepele, spalati-le si taiati-le in 2 pe lungime. Puneti aluatul foietaj intr-o tava stropita cu apa si taiati-l in 8 dreptunghiuri. Puneti pe fiecare dreptunghi de aluat cateva feliute de piept de pui, presarati-le cu cimbru tocat marunt amestecat cu oregano si deasupra puneti o jumatate de ceapa. Presarati cu sare si piper si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti la foc potrivit circa 40 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu