- 6 kg gogosari;
- 2-3 verze;
- 1 kg morcovi;
- 1 telina;
- 1 litru otet;
- 1 ceasca sare;
- 300 ml ulei;
- 1/2 ceasca zahar;
- 1/2 lingura boabe de piper;
- cateva foi de dafin.
Mod de preparare:
Spalati si curatati de seminte si cotoare gogosarii. Tocati varza cat mai marunt, radeti morcovii si telina curatate de coaja. Amestecati varza cu morcovii si telina, adaugati sare, zahar si ulei. Umpleti gogosarii cu acest amestec si puneti-i in borcane. Printre ei puneti foi de dafin si boabe de piper. Preparati o solutie din 6 litri de apa, otet, sare, zahar. Fierbeti acest amestec si turnati-l cald peste gogosarii umpluti. Inchideti borcanele ermetic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu