Halibut cu orez basmati si castane

Ingrediente:

  • 8 buc. file de halibut;
  • 200g orez basmati;
  • 300g castane;
  • 1 lamaie;
  • 50ml ulei de masline;
  • 50ml supa de legume;
  • sare, piper
Mod de preparare:

Presarati fileul de halibut cu sare si piper, apoi puneti-l intr-o cratita, in uleiul de masline incins, stropiti-l cu zeama de lamaie si prajiti-l cate 2 minute pe fiecare parte, apoi scoateti fileurile pe o farfurie si pastrati-le acoperite, la cald. Puneti in uleiul ramas in tigaie orezul si castanele, adaugati supa de legume, potriviti cu sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic pana cand orezul absoarbe toata supa si incepe sa se prajeasca in ulei. Serviti cate doua fileuri de halibut la o portie cu garnitura de orez si castane si ornati cu feliute de lamaie si marar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard