- 500g papardelle;
- 500g ciuperci proaspete;
- 1 dovlecel;
- 50ml ulei de masline;
- 50g parmezan;
- 2-3 frunze busuioc;
- sare, piper.
Mod de preparare:
Fierbeti pastele in 3 litri de apa cu 1 lingurita de sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le de apa (pastrati o cescuta din apa in care au fiert). Curatati, spalati si taiati in feliute ciupercile si dovlecelul, apoi caliti-le in ulei pana cand se evapora toata zeama lasata de ciuperci. Puneti in tigaie pastele fierte, adaugati o cescuta din apa in care au fiert si lasati sa fiarba la foc mic inca 3-4 minute, amestecand din cand in cand. La final, puneti parmezanul dat pe razatoarea mica si frunzele de busuioc tocate marunt. Serviti papardelele fierbinti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu