- 700g piept de vitel;
- 100g unt;
- 600g fasole verde;
- 3 cepe;
- 1 lingura faina;
- 4 linguri suc de rosii;
- 1,5l supa de zarzavat;
- 1 legatura marar;
- sare, piper.
Mod de preparare:
Spălaţi pieptul de viţel, tăiaţi-l în bucăţi potrivite şi rumeniţi-l în unt circa 10 minute, împreună cu ceapa, tocată mărunt. Adăugaţi supa de zarzavat şi lăsaţi să fiarbă la foc mic, circa 90 de minute. Puneţi fasolea verde, sucul de roşii şi făina desfăcută în 50 ml apă. Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă la foc mic încă 30 de minute. Spre sfârşit, puneţi mărarul tocat mărunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu