- 250ml iaurt cu fructe;
- 250g zahar pudra;
- 350g faina;
- 5 oua;
- coaja de lamaie;
- 1 plic praf de copt;
- 100ml ulei;
- 4 mere mari;
- 10 prune
Mod de preparare:
Frecati zaharul cu galbenusurile pana obtineti o crema albicioasa. Adaugati treptat uleiul, ca la maioneza. Adaugati apoi iaurtul, faina si praful de copt stins. Separat, bateti albusurile spuma si amestecati-le in compozitie, prin rasturnare. Turnati amestecul intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt. Spalati fructele, curatati de coaja merele, iar prunele taiati-le in sferturi. Merele feliati-le in rondele si asezati-le peste compozitie. In fiecare rondea de mar puneti cate un sfert de pruna. Tineti la cuptor aprox. 40 minute. Presarati zahar pudra inainte de taiere.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu