- 1 pui;
- 100ml ulei;
- 2 morcovi;
- 1 telina mica;
- 2 cartofi mari;
- 250g rosii cherry;
- 1 lingura pasta de tomate;
- 1 lingurita cimbru uscat;
- sare, piper.
Tăiaţi puiul în 2 pe lung, ungeţi-l cu ulei, presăraţi-l cu sare, piper şi cimbru, apoi puneţi cele 2 jumătăţi de pui într-o tavă şi coaceţi-le în cuptor până când se rumenesc bine. Intre timp, curăţaţi legumele, spălaţi-le şi căliţi-le în ulei şi 2-3 linguri de apă până când se înmoaie. Adăugaţi pasta de tomate şi roşiile cherry şi mai lăsaţi să fiarbă la foc mic 5 minute. Serviţi puiul fierbinte cu garnitură de legume.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu