Pulpa de miel umpluta cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 pulpa de miel dezosata;
  • 400g ciuperci proaspete;
  • 1 leg. ceapa verde;
  • 1 leg. patrunjel;
  • 1 ou;
  • 1 lamaie;
  • 100ml ulei;
  • 150ml supa de legume;
  • sare, piper.
Mod de preparare:

Curatati carnea de pielite si tendoane si taiati-o, astfel incat sa obtineti o "foaie" de carne groasa de cca. 2cm. Presarati-o cu sare si piper. Tocati cat mai marunt ciupercile sau dati-le prin masina de tocat, apoi amestecati-le cu oul, zeama stoarsa de lamaie si coaja acesteia data pe razatoarea mica, ceapa verde si patrunjelul, tocate cat mai marunt. Intindeti aceasta compozitie pe "foaia" de carne, apoi rulati-o si prindeti-o cu scobitori sau legati-o cu ata alimentara. Puneti pulpa umpluta intr-o tava adanca, impreuna cu uleiul si supa si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti-o la foc potrivit circa 50 minute sau pana cand carnea este bine facuta, rumena si crocanta pe deasupra. Scoateti tava din cuptor, lasati 10-15 minute sa se raceasca si taiati pulpa umpluta in felii de circa 2cm grosime.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

@templatesyard