- 400g muschi de vitel;
- 200g ton;
- 4 linguri ulei de masline;
- 1 rosie;
- 1 ardei gras;
- 1 ceapa;
- 8 crengute de rozmarin;
- sare, piper;
- boia iute.
Tăiaţi muşchiul în 8 felii subţiri. Bateţi carnea cu ciocanul de şniţele pentru a o subţia. Curăţaţi legumele şi tăiaţi-le în cubuleţe. Căliţi-le în 2 linguri ulei, adăugaţi sare, piper şi boia. Adăugaţi tonul tăiat în cubuleţe. (Eliminaţi cu atenţie toate oasele de peşte).
Lăsaţi vasul 15 minute la foc potrivit, amestecând din când în când, apoi opriţi focul. întindeţi feliile de viţel pe masă, puneţi cu o lingură amestec de legume cu ton, deasupra aşezaţi o crenguţă de rozmarin şi rulaţi carnea cât maii strâns.
Prindeţi rulourile cu scobitori şi apoi prăjiţi-le în ulei pe toate părţile. Serviţi-le calde cu legume fierte şi cu sosuri iuţi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu