- 150g dovleac taiat "panglica";
- 150g avocado;
- 150g grapefruit rosu;
- patrunjel verde;
- 2 linguri samburi de rodie;
- 2 linguri ulei de masline;
- 1 lingura otet balsamic;
- sare, piper.
Mod de preparare:
Dovleacul se tine 20 minute la cuptor, fara sa se arda, apoi se taie "panglica", folosind instrumentul de decojit sau, dupa indemanare, un cutit de filetat carne. Grapefruitul se curata de coaja si de pielitele albe, iar avocado de sambure, taiandu-se, apoi, amandoua, in bucati de 5-6 cm lungime. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol, se stropesc cu o vinegreta simpla (ulei, otet balsamic, sare, piper), se amesteca, apoi se decoreaza cu frunze de patrunjel verde si samburi de rodie. Optional, se mai pot adauga cateva nuci de caju sau migdale.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu