- 2 linguri de ulei;
- 3 ardei rosii fara seminte, taiati in felii subtiri;
- 1 ceapa rosie taiata felii;
- 3 dovlecei taiati felii;
- 1 cutie de fasole alba, scursa si spalata cu apa rece;
- 1 mana frunze de rucola;
- 1 lingura de otet balsamic;
- sare si piper negru;
- 75g parmezan (optional).
Mod de preparare:
Incalzeste uleiul intr-o tigaie la temperatura mica. Gratineaza ardeiul rosu timp de 4-5 minute, intorcandu-l o data sau pana cand este usor copt. Scoate-l din tigaie si pune-l deoparte. Ai grija sa ramana cald.
Pune ceapa in tigaie si caleste-o timp de 3-4 minute, intorcand-o o singura data. Scoate-o apoi din tigaie si pune-o deoparte. Ai grija sa ramana calda.
Adauga feliile de dovlecei in tigaie si gratineaza-le timp de 3-4 minute, intorcandu-le o data sau pana cand capata o culoare auriu-maronie.
Pune toate legumele gratinate intr-un bol mare. Adauga fasolea alba si frunzele de rucola si amesteca totul usor. Stropeste cu ulei de floarea soarelui si cu otet balsamic dupa gust. Asezoneaza cu sare si piper negru proaspat macinat. Optional, daca nu tii post, poti presara si parmezan peste salata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu